default
Покана за семинар, IT компании - Как да продаваме в Обединеното кралство ?

Покана за семинар - Как да продаваме в Обединеното кралство?

29Юни

Как да продаваме в Обединеното кралство ?
За IT компании

Уважаеми членове и партньори на БРИТАНСКО-БЪЛГАРСКА БИЗНЕС АСОЦИАЦИЯ,

Имаме удоволствието да ви поканим на обучителен семинар на тема: „Как да продаваме в Обединеното кралство за ИТ компании“, воден от международния бизнес треньор г-н Боб Спенс. Тази сесия разглежда как търговската комуникация в Обединеното кралство се влияе от различни ценности, нагласи и вярвания. Той предлага ключови прозрения за ефектите, които културното поведение има върху вашите продажби и маркетингов подход в Обединеното кралство. По отношение на сключването на сделки фокусът е върху предизвикателството, че: „големите компании не знаят как да купуват от малки компании, които не знаят как да продават на големи компании“.

След сесията имате възможност да зададете вашите въпроси и да общувате с другите гости на бира.

Кога: 29 юни, четвъртък
Кога: 17:00 - 19:30 ч.
Къде: Зала "The Venue", София Тех Парк


Участието в обучението е безплатно, но изисква регистрация. Моля имайте предвид, че местата са ограничени и ще бъдат на принципа първи дошъл, първи обслужен.
Регистрирайте се
тук.

-


Как да продавам в Обединеното кралство ?
За производствени компании

Уважаеми членове и партньори на БРИТАНСКО-БЪЛГАРСКА БИЗНЕС АСОЦИАЦИЯ,

Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия в България (ИАНМСП) в партньорство с Британско-българската бизнес асоциация, има удоволствието да Ви покани на семинар на тема „Как да продаваме в Обединеното кралство за производствени компании?“, организиран от международни бизнес треньор Боб Спенс.

Тази сесия разглежда как търговската комуникация в Обединеното кралство Великобритания се влияе от различни ценности, нагласи и вярвания. Той предлага ключови прозрения за ефектите, които културното поведение има върху вашите продажби и маркетингов подход в Обединеното кралство.

Кога: 29 юни, четвъртък
Кога: 09:30 - 12:00 ч.
Къде: Зала на ИАНМСП, София, ул. Леге 2-4.

Участието в обучението е безплатно, но изисква регистрация. Моля, имайте предвид, че местата са ограничени и ще бъдат на принципа първи дошъл, първи обслужен.
Регистрирайте се
тук.


Очакваме ви !

Боб Спенс е специалист по бизнес развитие от Обединеното кралство, който работи като консултант, обучител, треньор, писател и лектор по темата за създаване и осъществяване на продажби. Автор на единственото акредитирано обучение в Обединеното кралство по темата за изграждане на професионални и търговски взаимоотношения - ILM квалификацията: Изпълнителна програма за професионални и бизнес мрежи.
Кариерата му включва богат опит в продажбите на финансови услуги, правни и СааС. Този опит включва: управление на продажбите, моделиране на продажбите, анализ на цикъла на продажбите и изграждане на канали.
Можете да се свържете с Linkedin
тук.

БРИТАНСКО-БЪЛГАРСКА БИЗНЕС АСОЦИАЦИЯ (БББА)
ул. Мизия 23, ет. 1
1124 София 
Ел. поща: OFFICE@BBBA.BG
Телефон за връзка: +359 24 95 22 27