default
Българската агенция за инвестиции (БАИ) връчва за 17 - и път годишните награди "Инвеститор на годината 2022" на тържествена церемония в хотел

Българската агенция за инвестиции (БАИ) връчва за 17 - и път годишните награди "Инвеститор на годината 2022" на тържествена церемония в хотел "Хаят Риджънси"

Март 30, 2023

На 30.03.2023 г., за 17-ти пореден път се проведе тържествена церемония по връчване на годишните награди на Българската агенция за инвестиции (БАИ) „Инвеститор на годината 2022“. Наградите на БАИ се връчват, за да откроят и поощрят инвестиционните проекти с най-значим принос в различните сфери на българската икономика, реализирани през 2022 г. Специален гост на церемонията беше президентът на страната, Румен Радев, който връчи голямата награда „Инвеститор на годината“ на „Алкомет“ АД. След официалната церемония изпълнителният директор на БАСЕЛ, дипл. инж. Орлин Димитров, който взе участие в президентската делегация в Чехия през април 2022 г., имаше възможност да информира накратко държавния глава за важността на електроиндустрията за българската икономика и износ.