default
За четвърта поредна година Schneider Electric получи признание за доставчик шампион от Canalys

За четвърта поредна година Schneider Electric получи признание за доставчик шампион от Canalys

Яну. 07, 2023

За четвърта поредна година Schneider Electric бе отличена с награда като „доставчик шампион“ в класацията за лидерство на Canalys.
Canalys, водеща анализаторска компания в IT сферата, отличи Schneider Electric за региона на Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА) на базата на постоянните подобрения в партньорските програми на компанията, 20-процентния ръст на съществуващата ѝ клиентска база, както и за лидерството й в устойчивите практики.
От Canalys отбелязаха, че компанията е постигнала върхови постижения в управлението на продажбените си канали през годината в сравнение със своите конкуренти, като наред с това изпълнява и трудната задача да подобрява своето представяне всяка следваща година. Schneider Electric бе обявена за шампион измежду девет други доставчици, включително партньори от алианса на компанията – Dell Technologies, HPE и NetApp.
„Шампионският статут на Schneider Electric отразява ангажимента на компанията към нейните партньори и непрекъснатите подобрения в програмите, инструментите и моделите на ангажираност“, посочва Алистър Едуардс, главен анализатор в Canalys. „Canalys оценява качествата на клиентското обслужване на Schneider Electric, но също и техническата поддръжка, тъй като компанията активно се стреми да развива партньорски услуги и да подпомага софтуерния растеж на своите партньори“, допълни още той.