default
Scale UP Days 2023 ( 25 - 27 април )  Конференцията, насочена към иновации, предприемачество и роботика

Scale UP Days 2023 ( 25 - 27 април ) Конференцията, насочена към иновации, предприемачество и роботика

25Април

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Каним технологични компании, цифрови иновационни хъбове и всички заинтересовани страни от иновационната екосистема в България да вземат участие във Scale UP Days 2023.
Scale UP Days 2023 ще се проведе в рамките на три дни (25 – 27 Април) в Лабораторния комплекс на София Тех Парк.
Тази година организаторите – ИКТ Клъстер, София Тех Парк, DigiTech 4.0 и Клъстер Мехатроника и Автоматизация планират един по-различен и по-интересен формат на събитието.
Ден на роботиката, ден на цифровите двойници, представяне и посещение на лабораториите и суперкомпютъра на София Тех Парк, демонстрации на конкретни иновационни проекти в сферата на Digital Twins, роботика и изкуствен интелект, възможности за цифрови иновационни хъбове и малки и средни предприятия са само част от темите в програмата тази година. 
Участниците ще могат да обменят контакти и идеи на B2B коктейл на 25 Април. 
Фирмите, които разработват иновативни технологии в сферата на цифрови двойници, роботиката и изкуствения интелект ще имат невероятната възможност да ги демонстрират на свой щанд на Scale UP Days 2023.
Събитието е изключителна възможност да получите информация за възможностите за финансиране и подкрепа на иновативни проекти през предстоящата година.
Програмата на Scale UP Days 2023 тази година включва конференция, изложение и демонстрации:  
· 25 април: Възможности за малки и средни предприятия и цифрови иновационни хъбове
· 26 април: Цифрови двойници
· 27 април: Ден на роботиката

Събитието се организира от ИКТ Клъстер, в партньорство с Digitech 4.0, София Тех Парк и Клъстер Мехатроника и Автоматизация  и се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия в рамките на проектите BOWI, DIH World, DIH2 и agROBOfood.
EEN в лицето на София Тех Парк подкрепя събитието.
Участието в Scale UP Days 2023 е безплатно, но регистрацията е задължителна.
Регистрационна формаhttps://forms.gle/hucpvxH3v1S7AX6u5

Ако проявявате интерес да демонстрирате Вашите технологии и да имате щанд на събитието, моля свържете се с Красимира Шиндарова, krasimira_shindarova@ictcluster.bg
 

Програма на събитието 530.68 KB (pdf) Свали