default
Industrial Tech Forum – София 2023

Industrial Tech Forum – София 2023

04Октомври


Уважаеми госпожи и господа, 
Уважаеми фирми - членове на БАСЕЛ,


Приложено на Ваше Внимание: Покана за безплатно участие във Industrial Tech Forum – София 2023, който ще се проведе на 04.09.2023 г. в Интер Експо Център.

Експертни презентации на топ технологии за индустрията, демонстрации на куче-робот, екзоскелет и роботизирани модели и още много: на първия у нас Industrial Tech Forum – София 2023

Един различен поглед към най-вълнуващите технологични достижения за индустриалния сектор с приложение у нас ще покажат пред аудиторията организаторите на дебютния Industrial Tech Forum – Sofia от водещото издателство за специализирана техническа периодика у нас през последните 25 години TLL Media и партньорите им от Интер Експо Център.
Новият практически ориентиран презентационен формат, който ще се проведе на 4 октомври в модерната конферентна зала "Витоша" на изложбения център, ще съпътства тазгодишното издание на най-голямото събитие за индустриални машини и продукти в България MachTech & Innotech Expo (от 3 до 6 октомври).

Професионалните експерти под един покрив

С призива да се потопим заедно "В дълбините на технологиите" организаторите събират под един покрив и в присъствен формат множество изтъкнати специалисти и капацитети в сектора. В рамките на презентационната програма на събитието водещи световни и български производители ще демонстрират с реални истории и интересни примери кои са най-значимите и модерни машини, системи и технологии, внедрени в практиката.
Професионалният форум с прецизно селектирана тематика ще постави силен акцент върху възможностите за нетуъркинг между посетители и представящи технологиите фирми и експерти чрез паузи, срещи и интерактивни формати.
Своето участие в програмата са потвърдили от Fritz Studer, Ехнатон България, Schneider Electric, Endrich Bauelemente Vertriebs, Lentis Technologies, Zeiss Industrial Quality Solutions, Multivac Bulgaria Production, Next Consult, АББ България, Риск Инженеринг, Ритал, ЛогиСофт, Lindstrom Group и др.
С приветствия към сектора и експертен поглед върху последните технологичните иновации очакваме да се включат доц. Пламен Угринов от Технически колеж - Казанлък, изпълнителният директор на БАСЕЛ инж. Орлин Димитров, търговският съветник към Австрийско посолство и ръководител на Advantage Austria Филип Купфер, изпълнителният директор на Аутомотив Клъстер България Любомир Станиславов, съоснователят и член на Управителния съвет на PARAi Кристиян Михайлов, Андреа Конто Мерони, президент, и Деница Менгова, вицепрезидент на Confindustria Bulgaria и др.

Демонстрациите: Технологиите съвсем отблизо

Участниците в първия по рода си Industrial Tech Forum ще имат уникалната възможност да се докоснат до иновациите в сферата на роботиката съвсем отблизо – в рамките на демонстрационната програма на събитието.

В паузите между модулите ще се провеждат интерактивни демонстрации на футуристични и вълнуващи проекти и разработки на живо, сред които ще можем да видим иновативния екзоскелет на Festool България, кучето-робот на Лаборатория "Изкуствен интелект и CAD системи" на София Тех Парк.

Студентски клуб по роботика към ТУ-София, Ученически институт за компютърни иновации и производства (SCIFI) към Американския колеж в София, Технологично училище "Електронни системи" към Техническия университет в столицата ще покажат на живо най-обещаващите си хардуерни проекти, концепции и екипи, за да покажат на професионалната аудитория на форума колко талантливи, дейни и креативни са младите хора у нас в сферата на роботиката!

Достъпът до събитието е безплатен след предварителна регистрация тук.