default
Schneider Electric кани медиите, бизнеса и академичната общност на новото издание на South-East Europe Innovation Talk

Schneider Electric кани медиите, бизнеса и академичната общност на новото издание на South-East Europe Innovation Talk

30Март
Основна тема на онлайн форума са успешните стратегии в новия енергиен контекст
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, кани представителите на медиите у нас, бизнеса, както и преподавателите и студентите от университетите да посетят новото издание на Innovation Talk – специална инициатива за Югоизточна Европа.
Събитието ще се състои на 30 март от 11:00 до 12:30 ч. бълг. време.
Форумът ще се проведе онлайн с безплатна регистрация.
По време на панелната дискусия водещи мениджъри от Schneider Electric в нашия регион ще споделят своята визия и опит при внедряването на ефективни технологии за устойчивост и по-висока производителност.
През последните месеци на миналата година Европа бе изправена пред безпрецедентна енергийна ситуация. След десетилетия на висока енергийна наличност, надеждност и стабилни или по-ниски цени нашият свят се преобърна с главата надолу. В крайна сметка устояхме на тази криза, но енергийният преход стана тема от съществено значение.
Като лидер в управлението на енергията Schneider Electric подновява разговора за енергийната ефективност – този път с по-силен фокус върху възобновяемите енергийни източници, гъвкавата мрежа и мащабируемите решения за бизнеса.
Innovation Talk е част от този отворен разговор от перспективата на региона на Югоизточна Европа и се организира от умната фабрика на Шнайдер Електрик в България. 
Включете се безплатно на следния линк: към регистрация