default
Покана за участие в бизнес делегация на тема „Дигитализация, електроника, полупроводници“  10 - 14 юни 2024 г. в Бавария, Германия

Покана за участие в бизнес делегация на тема „Дигитализация, електроника, полупроводници“ 10 - 14 юни 2024 г. в Бавария, Германия

10Юни

 

Уважаеми дами и господа,


Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ) и германската консултантска фирма em&s GmbH Ви канят да участвате в бизнес делегация от 10 до 14 юни 2024 г. на тема „Дигитализация, електроника, полупроводници“ в Бавария, Германия. Делегацията се организира със съдействието на Баварското министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката в рамките на програмата „Bayern – Fit for Partnership“ (BFP) и по поръчение на Bayern International.
BFP е международна програма и участниците получават информация за актуални технологии, решения, услуги и бъдещи тенденции. Проектът дава възможност на българските участници да се запознаят и да закупят продукти и решения, произведени в Бавария.
Потенциални участници са мениджъри (управляващи директори, ръководители на отдели, купувачи) и други лица, взимащи решения от следните области:

  • монтаж на печатни платки (PCB монтаж);
  • проектиране и производство на електронни устройства: касови апарати, платежни терминали, термопринтери, баркод скенери, таксиметри, GPS, електромери, жични и безжични системи за сигурност;
  • проектиране и производство на средства за автоматизация;
  • проектиране и производство на електронни модули за автомобилната индустрия: сензори за измерване на температурата на отработените газове, инфрачервени сензори за контрол на температурата, сензорни ИС, програмируеми сензорни ИС системи, програмируеми сензори, сензорни интерфейсни устройства и микроконтролери.
 

Приложено Ви изпращаме предварителна програма, както и линк към въпросник, който Ви молим да попълните онлайн с цел съобразяване на програмата според Вашите интереси и приоритети. Участниците ще могат да се запознаят с баварски фирми, проявяващи интерес за директни бизнес контакти.

Предвидени са посещения на производствени предприятия, организации и изложения. 
Таксата за участие в делегацията е в размер на 180 евро и се заплаща по банков път. Вашата фирма / организация трябва да заплати и самолетния билет на командирования служител до Мюнхен и обратно. Цената на самолетен билет икономична класа за полет LH1707 на 10.06.2024 г. в 6:00 часа и LH1704 на 14.06.2024 г. в 15:55 часа към днешна дата е 330 евро с ръчен и регистриран багаж.

Всички останали разходи по време на престоя като хотелско настаняване, трансфери, застраховка, закуски, обеди, вечери, участие в семинари и организирани посещения са включени в цената и ще се поемат от Баварското министерство. Делегацията ще бъде придружавана от преводач. Максималният брой участници е 14, по един от фирма. Участниците в делегацията ще бъдат записвани по реда на пристигане на заявките и след съгласуване с германския ни партньор.

При интерес от Ваша страна за участие, моля, попълнете въпросник до 29.03.2024 г. и данни на Вашата фирма онлайн тук:

При допълнителни въпроси може да се обръщате към Цанко Цанков (ГБИТК) на телефон 02 / 816 30 24 или към Орлин Димитров (БАСЕЛ) на телефон 0896 / 778 070.


С уважение,


Соня Миклай                                        
Главен управител                           
ГБИТК
                     


Орлин Димитров
Главен управител                           

Покана 270.11 KB (pdf) Свали
Програма 414.62 KB (pdf) Свали