default
"Automotive & Battery Forum 2023" Mеждународна конференция, 25 - 27 април 23 г. в Гранд Хотел София

"Automotive & Battery Forum 2023" Mеждународна конференция, 25 - 27 април 23 г. в Гранд Хотел София

25Април

Уважаеми дами и господа,

Автомобилната индустрия продължава да претърпява бърза трансформация с напредък в електрификацията, автономните превозни средства, роботиката и изкуствения интелект. За да отрази тези тенденции, Automotive Cluster Bulgaria с гордост обявява завръщането на Automotive & Battery Forum 2023, международна конференция, която ще събере над 150 от световните водещи автомобилни лидери и експерти.

От 25 до 27 април Гранд Хотел София ще бъде домакин на това незабравимо събитие, предлагащо на присъстващите възможност да споделят добри практики, да си сътрудничат и да създадат нови бизнес партньорства.

Тазгодишната конференция ще разгледа най-новите пробиви в батериите за електрически превозни средства и системите за съхранение на енергия, декарбонизацията на сектора, ролята на автомобилния софтуер и „софтуерно-дефинирания“ автомобил, цифровата трансформация в производството, бъдещето на AI в автомобилостроенето и значението на киберсигурността. Специалисти от индустрията, C-level мениджъри и представители на правителството ще участват, предоставяйки различни гледни точки и експертни мнения.
Гамата от лектори включва известни имена, като Volkswagen, Infineon, Siemens и Visteon и други.
Не пропускайте тази възможност да бъдете част от бъдещето на автомобилната индустрия.
Регистрирайте се сега безплатно на http://forum.automotive.bg/