default
Конференция за автомобилния бизнес в региона на централна и източна Европа 2024, 5 юни 2024 г. в Будапеща, Унгария

Конференция за автомобилния бизнес в региона на централна и източна Европа 2024, 5 юни 2024 г. в Будапеща, Унгария

05Юни


Уважаеми фирми членове на БАСЕЛ, 

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на Конференция за автомобилния бизнес в региона на централна и източна Европа 2024 на 5 юни / сряда / 2024 г., която ще се проведе в в Будапеща, Унгария.

На събитието ще бъдат представени тенденциите и новостите в сектора от водещи експерти, ще бъдат дискутирани актуални въпроси в автомобилната индустрия и иновациите с цел гарантиране на устойчивото развитие в бизнеса.

Радостни сме да споделим с Вас, че след направени допълнителни уточнения с организаторите, получихме предложение отправено към българските фирми с интерес в автомобилния сектор да се включат в събитието.

Възможностите за участие са:
1.  Участие в професионалната програма, ако сред фирмите членове има фирми за търговия с автомобили. Програмата е за най-новите предизвикателства и възможности, засягащи търговията с автомобили, както може да се види в дневния ред тук и да се включите с участие чрез направата на Ваша регистрация.


2. Участие като гост в събитието: Организаторите ще изпратят VIP билет на всяка от компаниите - членки на Асоциацията, които биха искали да участват, това позволява безплатно участие в цялата програма.

Контактно лице за допълнителна информация:
г-жа Невена Стоянова, търговски и икономически съветник