default
Конференция RE-Source Southeast 2024, 15 - 16 май, гр. София

Конференция RE-Source Southeast 2024, 15 - 16 май, гр. София

15Май

Уважаеми фирми - членове на БАСЕЛ, 
Уважами дами и господа,
С радост Ви съобщаваме, че RE-Source Southeast – най-голямото събитие, посветено на корпоративното снабдяване с възобновяема енергия в Югоизточна Европа, ще се състои за 4-та поредна година в София. Запазете си датите 15-16 май 2024!

В рамките на събитието през 2024 г. ще бъдат разгледани най-новите тенденции при договорите за покупка на електроенергия (PPAs), търгуването с електроенергия, развитието на пазарите в региона, ESG стратегии и корпоративни политики за устойчивост, стратегии за декарбонизация, предизвикателствата пред мрежовите услуги и съхранението на енергията, възможностите за финансиране на ВЕИ проекти, и др.

Предстоящото издание на RE-Source SEE ще предостави нови възможности за срещи и създаване на контакти с водещи компании в индустрията, експерти на високо ниво и бъдещи партньори.


Последното издание на RE-Source Southeast предизвика голям интерес, като в конференцията взеха участие над 50 лектори, споделяйки своя опит в различни аспекти на корпоративното снабдяване, а събитието бе посетено от над 400 участници от Европа, Азия и Америка. Повече информация за темите, участниците и партньорите от изминалото събитие можете да намерите на следния линк.

Като партньор на събитието АИКБ осигурява на своите членове възможността да се възползват от 30% отстъпка от регулярните цени с код BICA30.
Имайте предвид, че в момента има 20% отстъпка за ранна регистрация и 2те отстъпки могат да се ползват само отделно, без натрупване.

*Участието на представители на индустриални консуматори на електроенергия е безплатно.

Секретариат
Асоциация на индустриалния капитал в България
1527 София, ул. "Тракия" 15, ет.1
Тел./факс: +
359 (0) 2 963 37 52; + 359  (0) 2 963 37 56
bica@bica-bg.org; office@bica-bg.org
www.bica-bg.org