default
Форум "Финансиране на бизнеса 2023+"

Форум "Финансиране на бизнеса 2023+"

04Април

Споделяме специална покана към компаниите - членки и партньори на Българо - румънска палата за форума ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+, който ще се проведе на 4 април 2023 г. в Интер Експо Център, София. Негов двигател е една от компаниите, част от семейството на БРТПП - Fininfo.BG, а събитието се очертава като най-мащабното за годината на тема източници за финансиране на проекти и инициативи на бизнеса в България.
Тази и следващите години откриват множество възможности за финансиране на бизнес проекти и идеи. Fininfo.BG и MoitePari.bg обединяват контакти и професионална експертиза, за да дадат възможност на всеки, който търси финансиране за свои инициативи, да научи:
Какви финансови ресурси ще има за бизнеса през тази и следващите години от европейски програми, кредитни институции и фондове за дялов капитал?
За какво точно се дават средства в неговата област на интерес?
Как да се информира навреме и как да се подготви за бъдещи инвестиции?
Как и в какви проекти може да участва?
Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват – на място и директно от експертите и финансиращите органи.
Събитието ще бъде полезно за всички собственици на бизнес в България, независимо от сферата им на дейност. По време на форума експертите на Fininfo.BG ще предоставят безплатни индивидуални консултации на специално обособен за целта щанд.
Тук можете да видите програмата, говорителите и да запазите своето място !
Организаторите са предвидили 30% отстъпка за ранни записвания до 19 февруари 2023 г. !
Българо - румънска палата е институционален партньор на събитието и след тази дата, всички нейни членове ползват 20% отстъпка от цената на билета с код PARTNER.