default
Belt and Road Summit (13 - 14 септември 2023 г.)

Belt and Road Summit (13-14 септември 2023 г.)

13Септември

Уважаеми дами и господа,


Hong Kong Special Administrative Region’s Government и Hong Kong Trade Development Council организират за 10-ти пореден път срещата на високо равнище Belt and Road, която ще бъде проведена на 13 и 14 септември 2023 г. в Хонконг.

Районът Гуандун-Хонг Конг-Макао, известен също като района на Големия залив, се състои от два административни региона в Хонконг и Макао, както и девет града на ниво префектура в провинция Гуандун. Този регион е важен за цялостното развитие на Китай. Промоцията на района Гуандун-Хонг Конг-Макао на Големия залив е ключова национална стратегия. Той също така насърчава нов модел за цялостно отваряне. Районът на Големия залив трябва да се развие в динамичен градски клъстер с международно качество, международен център за научни и технологични иновации, подкрепа за изграждането на инициативата „Пояс и път“ и зона за демонстрации на задълбочено сътрудничество между Макао и Хонконг.
 
Форум: 10th Belt and Road Summit 2023
Дати на провеждане: 13-14 септември 2023 г.   
Място на провеждане: Hong Kong Convention & Exhibition Centre (HKCEC)
Website:  www.beltandroadsummit.hk

Участие във форума:
1. На обяда ’Keynote Luncheon’, който ще се състои на 13 септември, ще бъдат поканени само ръководителите на делегациите, поради ограничения капацитет на залата, където ще бъде проведен обядът.
2. Останалите участници ще бъдат поканени на обяд в друга зала.
3. Участниците в конференцията могат да запазят хотел с 10% отстъпка на сайта Agoda.com ( www.agoda.com/hktdc ). За да се възползвате от отстъпката, е необходимо при резервацията да се впише код „HKTDC10”.
4. Хонконгската авиокомпания Cathay Pacific (CX) предлага самолетни билети на изгодни цени за директни полети до Хонконг. Авиокомпанията за съжаление не извършва полети от София. За допълнителна информация и за резервации (от кои европейски градове има директни полети до Хонконг): http://eventsoffer.cathaypacific.com
Код за резервация: MICE00V

В рамките на форума ще бъдат проведени и предварително организирани бизнес срещи между мениджъри на проекти и инвеститори.

Теми на проектите:
  • транспортна и логистична инфраструктура 
  • услуги в сферата на възобновяемите енергии, комунални услуги, третиране на отпадъци
  • градоустройствени проекти
  • технологии (smart city, изкуствен интелект, здравеопазване, строителство)

Това е отлична възможност за тези, които търсят инвеститори или финансиране за даден проект. Бизнес срещите ще се проведат на 13 и 14 септември на територията на форума, но има възможност да бъдат организирани и online срещи за тези, които нямат възможност да вземат участие във форума присъствено. Оnline срещите ще се проведат в периода 15-20 септември (UTC+0800 10:00-22:00). Ако желаете да вземете участие в онлайн бизнес срещи, можете да изпратите email на nedjalka.nagy@hktdc.org най-късно до 18 август.

Организираме делегация за посещение на форума. Ако имате желание да се включите, Ви моля да ни уведомите (email, телефон).
  • Такса за участие във форума: USD 535 / участник
  • Такса за участие във форума: USD 320 / участник (ако предварително се регистрирате на портала Belt and Road Portal Homepage | HKTDC Belt and Road Portal
  • Участниците в делегацията са освободени от такса, тяхното участие на форума е безплатно! Моля, НЕ се регистрирайте на долния линк.
  • Ако желаете да се включите към делегацията, Ви молим най-късно до 18 август да ни уведомите.
За регистрация за присъствено участие във форума: ТУК
Срок за регистрация за участници извън делегацията: 25 август 2023 г.

ONLINE Участие
Ако нямате възможност да участвате присъствено в конференцията Belt and Road, има възможност да се включите онлайн.

Код за безплатно онлайн участие ONLINE: VCBBU 
(Моля, не използвайте функцията Copy & Paste, а впишете кода
Регистрация на безплатно онлайн участие: ТУК

При въпроси или нужда от допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас.
 
Недялка Наги
Marketing Officer Bulgaria
Hong Kong Trade Development Council
Budapest Consultant Office: Promo Winx Kft.
1013 Budapest, Döbrentei u. 8., 1 em. 1., Hungary
Tel: 00 36-20-945-9646
Email: nedjalka.nagy@hktdc.org
Website: www.hktdc.com