default
Българо-румънски форум с двустранни бизнес срещи (Събитието се отлага за есента, ИАНМСП ще инф. своевременно за определената нова дата).

Българо-румънски форум с двустранни бизнес срещи (Събитието се отлага за есента, ИАНМСП ще инф. своевременно за определената нова дата).

16Юни


УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, 


Имаме удоволствието да ви поканим на българо-румънски бизнес форум.
Организатор е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), а Българо-румънска търговско-промишлена палата е един от партньорите на инициативата.

Събитието е разделено на две части – информационна, с акцент върху бизнес климата, възможностите за инвестиции в двете страни и сътрудничество в рамките на европейски проекти; и бизнес срещи между български и румънски фирми (b2b срещи) на място.

Компании от секторите хранително-вкусова промишленост, ИКТ, агритех и високи технологии в областта на интелигентното земеделие, аутомотив и др. ще могат да се запознаят с нови потенциални партньори от Румъния, както и да осъществят преки контакти с тях.

Участието на представителите на българския бизнес в събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация тук 
Списък с румънските компании, ще бъде изпратен преди началото на форума на регистриралите се от българска страна фирми.

Ше ви очакваме в сградата от снимката.

За повече информация:
Екипът на Българо-румънска търговско-промишлена палата
гр. Русе, ул. Войводова 12-14
телефон: +359 82 507 606
e-mail: info@brcci.eu