default
На снимката: д-р инж. Димитър Белелиев, председател на СД на ЦЕРБ_председател на УС на БАСЕЛ, г-жа Надежда Белелиева, г-н Богдан Богданов, министър на икономиката и индустрията

ЦЕРБ ГРУП отбеляза своята 75 - та годишнина

Ноем. 20, 2023

Тържеството се състоя в Гранд Хотел Маринела София.
Сред присъстващите официални гости на тържествената церемония бяха г-н Никола Минчев, зам.-председател на Народното събрание, г-н Васил Терзиев, кмет на Столична община, г-н Богдан Богданов, министър на икономиката и индустрията,  редом с министри от икономиката от служебното правителство на президента Румен Радев и правителството на Бойко Борисов, представители на местната власт, бившия директор на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар – г-н Николай Николов, кмета на община гр. Своге – г-н Емил Иванов, представители на български и чуждестранни компании, г-жа Агнеса Руси, посланик на Северна Македония и г-жа Олеся Илашчук, посланик на Украйна в Р България, топ мениджъри на енергийни дружества и организации, партньори, приятели и близки.

По случай 75-тата годишнина на мероприятието бе прочетен поздравителен адрес от министъра на енергетиката, г-н Румен Радев.

Председателят на СД на ЦЕРБ, д-р инж. Димитър Белелиев, и зам.-председателят д-р инж. Иван Желязков, посветили професионалния си път на енергетиката, споделиха, че предприятието всяка година затвърждава успехите си и успява да наложи името си като еталон и лидер както в България, така и на Балканите, и е важен прогресивен енергиен гарант, работещ за приноса и сигурността в подкрепа на надеждността на енергетиката.


Ръководството награди с почетни грамоти служители на ЦЕРБ и им благодари за отговорността и дългогодишни усилия в отговорните им професии, с които умножават досегашните постижения на предприятието.

Водещ на програмата бе Орлин Горанов.

Годишнината бе хубав повод за равносметка на постигнатото.
Д-р инж. Димитър Белелиев благодари на всички, свързали своя професионален път с един от най-значимите отрасли на българската икономика, а именно енергетиката. Със своя професионализъм, интелект и всеотдайност те издигат на много високо ниво ЦЕРБ ГРУП и допринасят с последователни  усилия за изграждането на авторитета на компанията и нейния просперитет.