default
Mеждународно изложение за цифрова трансформация, технологии и иновации BEYOND в гр. Солун, Гърция

Mеждународно изложение за цифрова трансформация, технологии и иновации BEYOND в гр. Солун, Гърция

Апр. 29, 2024

Тазгодишното издание на международното изложение за цифрова трансформация, технологии и иновации BEYOND (25-27 април 2024 г.) в гр. Солун надмина очакванията. Общият брой посетители беше удвоен в сравнение с миналогодишното събитие. Има значително увеличение на броя както на гръцки, така и на чуждестранни търговски посетители, които идват от страни като Австрия, Белгия, Северна Македония, България, Франция, Германия, Дания, Швейцария, САЩ, Израел, Италия, Канада, Кипър, Латвия, Великобритания, Холандия, Пуерто Рико, Румъния, Швеция, Финландия, Норвегия, Обединените арабски емирства, Турция и Сърбия. BEYOND събра 275 изложители от 22 държави. В рамките на събитието бяха реализирани над 500 планирани бизнес срещи.

Изкуственият интелект даде тона на BEYOND 2024 и беше тема на всички негови събития като AI FORUM и TECHNOLOGY FORUM. Изложението се наложи като идеална платформа за международни бизнес лидери и трамплин за малки и големи компании от цял свят, които представят своите иновативни продукти и услуги.

В тазгодишното събитие взеха участие много млади хора и студенти. Роботът София, най-известният AI робот в света, открадна шоуто на изложението и се радваше на голяма популярност сред посетителите.

BEYOND беше организиран от TIF-HELEXPO, Be-Best и Industry Disruptors Game Changers (IDGC), а съорганизаторите са Министерството на цифровото управление, Регион Централна Македония, Централният съюз на общините на Гърция (KEDE) и Община Солун.

Организаторите на BEYOND 2024 предоставиха на БАСЕЛ безплатен щанд, на който имаха възможност да се представят 4 български иновативни компании.