default
77 -ми МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР,  14 - 17 септември 2023,  гр. Пловдив

77 -ми МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР, 14 - 17 септември 2023, гр. Пловдив

14Септември

ДО
ФИРМИ - ЧЛЕНОВЕ НА БАСЕЛ,
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,


В периода 14-17.09.2023 г. ще се проведе 77-то издание на Международния технически панаир в гр. Пловдив, който ще събере лидери и новатори в технологичната индустрия.
 
Със съдействието на ЦЕРБ ГРУП на БАСЕЛ ще бъде предоставен щанд, на който асоциацията и нейните фирми - членове, ще могат да представят свои рекламни материали и брошури.
 
Обърщаме се към Вас с предложение да се възползвате от възможността да представите Вашата компания на щанда.
 
При интерес се свържете с офиса на БАСЕЛ в срок до 08.08.2023 г.

Международният технически панаир е утвърдено събитие в изложбената индустрия и запазена марка в историята на Междунарден панаир Пловдив. Той е ключов форум за делови контакти и блестяща възможност за излизане на нови пазари. Изложението представя актуалните тенденции в съвременната икономика с експозициите на иновативни технологии, машини и модерни решения за индустрията и дома.

Международен технически панаир 2023 ще събере от 14 до 17 септември най-влиятелните фирми – лидери и иноватори в технологичната индустрия. Те ще представят новата идеология за индустриален бизнес и промишленост от следващо поколение. 77-ото издание на форума добавя допълнителни възможности за ефективна презентация на изложителите и техните продукти.

МЕЖДУНАРОДЕН ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР 2022ключови данни

  • Над 12 000 m2 изложбена площ
  • Над 200 фирми от 10 държави: България, Румъния, Полша, Турция, Северна Македония, Индия, Обединени Арабски Емирства – Дубай, Русия, Словакия, Чехия;
  • Над 60% чужди компании и ръст на директните производители;
  • Запазване на дела на българските компании, представители на тежката индустрия и ИТ сектора;
  • Повече от 15 000 посетители и специализирана аудитория от цял свят;
  • Делова програма с повече от 15 специализирани семинари, научни конференции, фирмени презентации и делови срещи на бизнес делегации;
  • Повече от 100 акредитирани журналисти;
  • Над 300 публикации, посветени на официални събития и мероприятия от съпътстваща програма.

Портал към нови пазари

С иновациите, които демонстрира, Международният технически панаир всяка година привлича мениджъри и специалисти от цяла Европа. Международен технически панаир 2023 се очертава като притегателен център за междурегионално сътрудничество, за инвестиционни и търговски контакти, които помагат на участниците да разширят своите дейности и пазари.

Основни браншове

В Международния технически панаир участват производители и дистрибутори от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните и дигиталните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата промишленост, водния сектор, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия, бизнес услугите.

Повече информация, може да намерите - тук 

Очакваме Ви !