default
Конференция на тема „Добри практики за благосъстояние на компаниите“, 26 октомври 2023 г. в БТПП, София

Конференция на тема „Добри практики за благосъстояние на компаниите“, 26 октомври 2023 г. в БТПП, София

26ОктомвриУВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, 


Информираме Ви че Италианската търговска камара в България, Българската търговско-промишлена палата и Конфиндустрия България организират конференция, която има за цел да се съсредоточи върху процесите на възстановяване на благосъстоянието в компаниите.

Събитието ще даде възможност да се сравнят различни теоретични перспективи (от дисциплинарна и практична гледна точка) на различни нива на социална организация за справяне с извънредни ситуации и повишаване на институционалния капацитет.

Инициативата е насочена към структуриране и развитие на отношенията между академичните среди, бизнеса и гражданското общество по темата за социалните политики. Основната цел е разглеждане на различни практики в областта на социалното подпомагане, както от публичния, така и от частния сектор и акцент върху приложението им в реалността. По време на събитието ще бъдат обменени опит и добри практики, които са успели да приложат иновации в областта на корпоративното благосъстояние, като се включат участници с различен опит - от академичните среди, бизнеса или публичната администрация, което ще създаде условия за широк дебат.
Това ще бъде международно събитие, на което италиански представители на добри практики и иновации в сферата на корпоративното благосъстояние ще се срещнат с български колеги, за да споделят успешен опит и да очертаят заедно нови пътища, които могат да помогнат за разработването на бъдещи съвместни действия в полза на компаниите и местните общности.

На събитието ще бъде представена добрата италианска практика на DAL BEN SPA, водеща компания в областта на корпоративното благосъстояние на национално ниво, с награда Welfare Index SME 2022, която отличава устойчиви бизнес модели на европейски компании.

Теми на конференцията :

  • Благосъстояние. същност и перспективи
  • Благосъстоянието като двигател на едно ново предприемачество
  • Възможна синергия между общественото и частното благосъстояние
  • Благосъстоянието като отговор на нови социални проблеми
  • Вземане на решения за социални политики по време на пандемия, криза и устойчивост
  • Италиански и български добри практики в контекста на форми на иновативно благосъстояние в компанията
  • Взаимовръзки между благосъстоянието и устойчивостта на околната среда от гледна точка на екологичната политика

Участието в събитието е безплатно.

Изисква се предварителна регистрация тук 

В приложение, може да видите актуална програма на събитието.

Линк за zoomhttps://us06web.zoom.us/j/87909156713?pwd=jwBxvWWviba5EZvre0fLmpcn7WaSPn.1

Meeting ID: 879 0915 6713
Passcode: 804332

Ще Ви очакваме в четвъртък от 9.00 ч. в БТПП, София, ул. Искър 9, зала А, ет. 1 или в zoom, съгласно предпочитанията Ви за участие.
​​​​

Програма 370.19 KB (pdf) Свали
Agenda 310.98 KB (pdf) Свали