default
„Добри практики за благосъстояние на компаниите“

Конференция на тема „Добри практики за благосъстояние на компаниите“

Окт. 26, 2023

На 26.10.2023 г. Българската търговско-промишлена палата, Италианската търговска камара в България и Конфиндустрия България  проведоха съвместно конференция, която има за цел да се съсредоточи върху процесите на възстановяване на благосъстоянието в компаниите.
Откриването стартира с официална реч на г-н Анселмо Капороси, ген. секретар на Италианската търговска камара в България.
В рамките на събитието, взеха участие г-н Николай Павлов, заместник-министър на икономиката и индустрията, д-р Милена Георгиева, зам. изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, Н. Пр. Джузепина Дзара, италиански посланик в България, г-н Красимир Дачев, заместник-председател на Българската търговско-промишлена палата, г-н Алесандро Джеретто, председател на Италианската търговска камара в България и г-н Роберто Санторелли, председател на Конфиндустрия България.
Модератор бе г-н Иво Русев, заместник-председател на Италианската търговска камара в България, редом с участници г-н Тихомир Томов, изп. директор на БРАИТ, г-н Николай Станчев, главен изп. директор на Дженерали България, г-н Пиеро Гаммариелло, главен мениджър на Post Meridium Investment, г-н Йордан Ташев, управляващ директор на Олимп Предпазни Екипировки и г-жа Валентина Божева, зам. директор на Fantastico.
Всички те приветстваха присъстващите участници и предоставиха на аудиторията платформа за пример за развитие на бизнеса им през изминалите години, нови и вдъхновяващи възможности, добри практики и иновации в сферата на корпоративното благосъстояние. Споделящи успешен обмен на опит и очертаване на съвместни нови пътища, които могат да помогнат за разработването на действия в полза на компаниите и местните общности, чрез създаването на нови ниши и контакти за в бъдещето.