default
"Елдоминвест" представя иновативен хибриден бойлер: Екологично и икономично решение за бъдещето

"Елдоминвест" представя иновативен хибриден бойлер: Екологично и икономично решение за бъдещето

Окт. 31, 2023

"Елдоминвест", водещ български производител на бойлери, разкри своя новаторски хибриден бойлер, който е първият от своя род на българския пазар. Този продукт не само обещава значителна икономия на енергия, но и активно допринася за опазването на околната среда.

  • Екологичен и икономичен избор

Създаден с поглед към бъдещето, новият хибриден бойлер на "Елдоминвест" отговаря на нарастващите предизвикателства, свързани с климатичните промени, като предлага решение за намаляване на карбоновия отпечатък. Продуктът е създаден да използва слънчева енергия, генерирана от фотоволтаични панели, за загряване на водата, допълнена от електрическа енергия от мрежата. Това предложение е уникално на пазара и предлага не само икономии, но и възможност за пълна автономия от електрическата мрежа при инсталиране на допълнителни панели.

  • Икономия и ефективност

Освен своите екологични предимства, новият бойлер предлага и значителна икономия на енергия. След инсталирането му, потребителите могат да се наслаждават на гореща вода, загрявана частично или напълно от слънцето, което води до минимална консумация на електрическа енергия и значително намаляване на месечните разходи. Благодарение на хибридната технология и използването на фотоволтаични панели, новият бойлер може да намали разходите за енергия с до 70%.

  • Намаляване на карбоновия отпечатък

С използването на фотоволтаични панели и слънчева енергия, "Елдоминвест" активно допринася за намаляване на вредните емисии в атмосферата. Всеки бойлер, който използва тази технология, намалява количеството на изгорели горива и следователно - емисиите на въглероден диоксид.

В заключение, новият хибриден бойлер на "Елдоминвест" представлява перфектния баланс между иновация, икономия и екологичност. Този уникален продукт е първият и единствен на пазара, който използва фотоволтаични панели за загряване на водата без използването на инверторна технология и първият и единствен на пазара, който може да бъде инсталиран от клиента, благодарение на безопасното напрежение на фотоволтаичните панели което предоставя по-голяма гъвкавост и контрол на потребителите.