default
Бизнес форум в рамките на 7-мата среща на Бизнес съвета към инициативата Китай – Централна и Източна Европа (ЦИЕ) в Нинбо, Китай, 14-17 май 2023 г.

Бизнес форум в рамките на 7-мата среща на Бизнес съвета към инициативата Китай – Централна и Източна Европа (ЦИЕ) в Нинбо, Китай, 14-17 май 2023 г.

14Май

В Изпълнителна агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) по електронен път е постъпила покана от Китайската камара за международна търговия (CCOIC), в сътрудничество с Китайският съвет за насърчаване на международната търговия (CCPIT), Народното правителство на провинция Zhejiang и Полската агенция за инвестиции и търговия (PAIH) за участие на български компании в бизнес форум в рамките на 7-та среща на Бизнес съвета към инициативата Китай – Централна и Източна Европа (ЦИЕ) в Нингбо, Китай 14-17 май 2023 г.

Събитието се провежда в рамките на концепцията на Китайската камара за международна търговия (CCOIC) за по-нататъшно насърчаване на икономическото и търговско сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа.

Фокусът на 7-та среща на Бизнес съвета Китай-ЦИЕ ще бъде върху новите модели и насоки на бизнес сътрудничество между МСП от двата региона, както и новите пътища и идеи за сътрудничество между бизнес асоциациите в епохата след пандемията.

Срещата ще събере правителствени лидери, бизнес асоциации и компании, както и учени от Китай и страните от ЦИЕ, за да споделят своите виждания за бъдещо сътрудничество. Програмата на събитието ще включва церемония по откриването, пленарна среща, онлайн и офлайн B2B срещи, бизнес промоции и бизнес обиколка.

За участие във форума и свързаните с него събития са поканени предприятия от различни сектори на българската икономика, които ще могат да осъществят онлайн или офлайн бизнес срещи с китайски предприятия. До този момент намерения за сътрудничество са изразили повече от 100 китайски предприятия. Приложено ще намерите списък на заинтересованите китайски фирми, сортирани по отрасли.

Всяко предприятие, което желае да се присъедини към бизнес форума с B2B matchmaking, следва да попълни приложения формуляр за регистрация и информационен лист, като изрично се посочи китайското предприятие, с което би желало да осъществи контакт.

Моля, попълнените на английски език документи за кандидатстване да бъдат изпращани на имейл-адрес: t.atanasov@sme.government.bg най-късно до 10.04.2023 г.

 

Приложения:

Формуляр за регистрация 11.65 KB (xlsx) Свали
Информационен лист 10.48 KB (xlsx) Свали
Списък с китайски фирми 199.54 KB (xlsx) Свали